504 υπογραφές κατά της κατάργησης του ασύλου από μεταπτυχιακούς, υποψηφίους διδάκτορες και μεταδιδακτορικούς ερευνητές

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές, υποψήφιοι διδάκτορες και μεταδιδακτορικοί ερευνητές, καλούν την Τρίτη μαζί με τους Φοιτητικούς Συλλόγους στην πορεία υπεράσπισης του πανεπιστημιακού ασύλου. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, θα αγωνιστούν με κάθε μέσο «για πανεπιστημιακά ιδρύματα ζωντανά και ανοιχτά στην κοινωνία που θα αποτελούν χώρους έρευνας, γνώσης και αγώνων για τις ανάγκες και τα δικαιώματα των εργαζομένων και του λαού».

Ολόκληρο το κάλεσμα για την υπεράσπιση του πανεπιστημιακού ασύλου:

Δεν χάνει λεπτό η Νέα Δημοκρατία και πανηγυρίζει τη νίκη της με ρύθμιση για την κατάργηση του ασύλου στο πρώτο νομοσχέδιο που θα καταθέσει, όπως ακριβώς το είχε προγραμματίσει προεκλογικά. Η βιασύνη είναι επίδειξη προθέσεων αλλά και ισχύος, συμβολική αλλά και ουσιαστική. Η κατάργηση του ασύλου θα είναι για τη Νέα Δημοκρατία ιδεολογική νίκη, μία απόδειξη της πυγμής της νέας κυβέρνησης και κυρίως ένα πλήγμα στο φοιτητικό κίνημα και τους αγώνες του. Κι αυτή η επίθεση στο φοιτητικό κίνημα είναι αναγκαία για να προχωρήσουν όλα τα μεγαλεπήβολα σχέδια της υπουργού Παιδείας για διαγραφές φοιτητ(ρι)ών, ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και περιορισμός/μείωση των εισακτέων.

Τα μεγάλα ΜΜΕ και η νέα κυβέρνηση μιλάνε διαρκώς για τα «μεγάλα προβλήματα» των πανεπιστημίων και δημιουργούν μία εικόνα καταστροφής και πανικού, για να κερδίσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης με το μέρος τους. Πρόκειται για γνωστό και δοκιμασμένο κόλπο. Την ίδια στιγμή, βέβαια, κουβέντα δεν τολμάνε να πουν για τα πραγματικά μεγάλα προβλήματα όσων σπουδάζουν και δουλεύουν μέσα στο πανεπιστήμιο. Δεν είδαμε κανένα ρεπορτάζ σε κάποιο κανάλι να μιλάει για την υποχρηματοδότηση, τις ελλείψεις προσωπικού, τα απαρχαιωμένα κτίρια, συγγράμματα και εργαστηριακές υποδομές. Δεν είδαμε μονόστηλα για την απαξίωση των πτυχίων των φοιτητ(ρι)ών, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσες και όσοι πρέπει να δουλέψουν ταυτόχρονα με τις σπουδές τους.

Προφανώς, επίσης, δεν είδαμε τίποτα για τα δικά μας προβλήματα, για την απλήρωτη εργασία πολλών μεταπτυχιακών και υποψήφιων διδακτόρων, για την υπο-αμειβόμενη εργασία δεκάδων ωρών την εβδομάδα σε εργαστήρια, για τα δίδακτρα στα μεταπτυχιακά, για τη μετάθεση εργασιακών δικαιωμάτων μας από το πτυχίο στα μεταπτυχιακά, για την απουσία προοπτικής για όσους και όσες θέλουμε να εργαστούμε στην έρευνα και τη διδασκαλία, για τη σχεδόν πλήρη ανυπαρξία υλικοτεχνικής υποδομής (πρόσβαση σε έντυπες και ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες, επιστημονικά περιοδικά, κ.λπ.).

Το ουσιαστικό πρόβλημα των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων δεν είναι η εγκληματικότητα – εξάλλου σε περιπτώσεις παραβάσεων, η εγκληματικότητα θα καταπολεμηθεί με άλλα μέσα και όχι με την αστυνομία μέσα τις σχολες, η οποία τις περισσότερες φορές αποτελεί κομμάτι του προβλήματος. Το πρόβλημα του πανεπιστημίου, ως ερευνητές και ερευνήτριες, το βλέπουμε στην απειλή της ανεξαρτησίας του, στην κλιμακούμενη υποταγή της έρευνας αλλά και των προγραμμάτων σπουδών στις ανάγκες της αγοράς, στην όλο και βαθύτερη επιχειρηματικοποίηση του πανεπιστημίου, στη συνεχή υποβάθμιση μέχρι του βαθμού πλήρους εξαφάνισης των ανθρωπιστικών/κοινωνικών σπουδών, και την αντίστοιχη όξυνση των αποκλεισμών στην εκπαίδευση συνολικά.

Με τη διαχρονική επιδίωξη της κατάργησης του ασύλου, και τώρα με την επιθετική πολιτική που ετοιμάζεται να ακολουθήσει η νέα κυβέρνηση το ζητούμενο ήταν και είναι η καταστολή των αγώνων της νεολαίας και του συνόλου του εργαζόμενου δυναμικού μέσα στους χώρους του πανεπιστημίου. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να μετατρέψουν εξ ολοκλήρου τους χώρους σπουδών σε χώρους απρόσκοπτης επιχειρηματικής δραστηριότητας, ελεγχόμενης έρευνας, κοινωνικών διακρίσεων. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να μετατρέψουν τις σχολές σε πεδία κερδοφορίας, «υγιών επενδύσεων» ιδιωτών και φυσικά σε χώρους πειθάρχησης και υποταγής της νεολαίας.

Υπερασπιζόμαστε την ελεύθερη και ανεμπόδιστη διακίνηση των ιδεών, την δυνατότητα των φοιτητ(ρι)ών, των εργαζομένων των σχολών, της πανεπιστημιακής κοινότητας να οργανώνονται, να διεκδικούν, να αμφισβητούν. Υπερασπιζόμαστε την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση και τις διεκδικήσεις για δημόσια και δωρεάν παιδεία, δημοκρατία και ελευθερία, αξιοπρεπή εργασία, την οργανωμένη μαζική και μαχητική δράση των φοιτητικών συλλόγων, των σωματείων εργαζομένων, των συλλόγων διδακτικού προσωπικού.

Ως ερευνητές και ερευνήτριες, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές και φοιτήτριες, δεν αντιλαμβανόμαστε ως εμπόδιο στη δραστηριότητά μας τους αγώνες του φοιτητικού κινήματος. Δεν υποστηρίζουμε και θα σταθούμε απέναντι σε κάθε προσπάθεια διαμόρφωσης αστυνομοκρατούμενων χώρων σπουδών και έρευνας, όπου θα καταστέλλονται οι κοινωνικές δραστηριότητες και οι αγώνες. Πολύ περισσότερο δεν κατανοούμε σαν «εκσυγχρονισμό» και «πρόοδο» τη διεξαγωγή της έρευνας σε ένα αποστειρωμένο από τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις περιβάλλον. Η ιστορία των επιστημών και του φοιτητικού κινήματος έχει αποδείξει ότι η αλληλεπίδραση με την κοινωνία αλλά και η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, η άσκηση κριτικής στο περιεχόμενο των επιστημών, αλλά και του ίδιου του κοινωνικού και πολιτικού γίγνεσθαι είναι όρος για να προχωρά η επιστημονική σκέψη, η έρευνα και η επιστήμη να διεξάγεται προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας και όχι να καθοδηγείται από επιχειρηματικά, κρατικά ή ιδιοτελή συμφέροντα για τις ανάγκες των λίγων.

Ως ερευνητές και ερευνήτριες, ως εργαζόμενες, άνεργοι, επισφαλώς απασχολούμενες, θα αγωνιστούμε ενάντια σε όλα αυτά που σχεδιάζουν. Θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο το πανεπιστημιακό άσυλο και τη λειτουργία των φοιτητικών συλλόγων. Πάνω απ’ όλα θα αγωνιστούμε για πανεπιστημιακά ιδρύματα ζωντανά και ανοιχτά στην κοινωνία, ικανά να αποτελούν χώρους έρευνας, γνώσης και αγώνων για τις ανάγκες και τα δικαιώματα των εργαζομένων και του λαού.

Την Τρίτη, 23 Ιουλίου διαδηλώνουμε στις 6 μ.μ. στα Προπύλαια, μαζί με τους φοιτητικούς συλλόγους ενάντια στην κατάργηση του ασύλου.

Το κείμενο στήριξης του πανεπιστημιακού ασύλου και συμμετοχής στην πορεία της Τρίτης, υπογράφουν οι μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί και μεταδιδακτορικοί:

Ονοματεπώνυμο Ιδιότητα Τμήμα και Πανεπιστήμιο
1. Aντώνης Νάσσης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πανεπιστήμιο Κρήτης
2. Αγγέλα Δημητρόπουλου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
3. Αγγελική Δεμερτζή Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ΕΜΠ
4. Αγγελόπουλος Αθανάσιος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογία, Πανεπιστήμιο Κρήτης
5. Άγγελος Κωνσταντινίδης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα eLearning, Ανοικτό Πανεπιστήμιο Καταλονίας (UOC)
6. Άγγελος Παπαδόπουλος Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων
7. Άγγελος Σπηλιώτης Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Φυσικό ΕΚΠΑ
8. Αδαμαντία Ζαμπέλη Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Πανεπιστήμιο του Καρόλου, Πράγα
9. Αδαμίδης Ιωάννης Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Αγρονόμων τοπογράφων ΑΠΘ
10. Αθανάσιος Αναστασίου Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ
11. Αθανάσιος Βασιλάκης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΕΜΠ
12. Αθανάσιος Λιάπας Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Europa Universtität Viadrina, Germany
13. Αθανάσιος Μακρής Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
14. Αθανάσιος Σταματόπουλος Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια ΣΕΜΦΕ, ΕΜΠ
15. Αθηνά Αραμπατζή Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Αυτόνομο Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης
16. Αθηνά Βασιλακάκη Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Βιολογία, ΕΚΠΑ
17. Αθηνά Μαρκοπούλου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Φιλολογία, ΕΚΠΑ
18. Αικατερίνη Κοντού Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΕΑΠ ΜΑ – LRM
19. Αιμιλία Βήλου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο
20. Αιμιλία Σαλβάνου Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Πανεπιστήμιο Ουτρέχτης
21. Αϊσέ Γιλμάζ Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα Φιλολογίας, ΕΚΠΑ
22. Άκης Παλαιολόγος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
23. Αλβέρτη Χλόη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
24. Αλεξάνδρα Καραμούτσιου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
25. Αλεξανδρα Μακρη Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΕΚΠΑ
26. Αλεξάνδρα Μούργου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΕΜΠ
27. Αλεξανδρόπουλος Σταμάτιος-Άγγελος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Μαθηματικών/Πατρών

28. Αλέξανδρος Γλέντης, Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια, Paris Diderot

29. Αλέξανδρος Μεσάρης Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
30. Αλέξανδρος Μινωτάκης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ, ΕΚΠΑ
31. Αλέξανδρος Ράπτης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πολιτικών Επιστημών, Α.Π.Θ
32. Αλέξανδρος Ρήγας Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΗΜΜΥ – ΕΜΠ
33. Αλεξάντερ – Κρίστιαν Κάντζιας – Ρόντε Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
34. Αλέξης Ιωάννου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ΕΜΠ
35. Αλινα Εκταμι Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια CNRS Paris
36. Άλκης Καποκάκης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης
37. Άλκηστις Πρέπη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ΕΜΠ
38. Αναστασία Σταντσίδου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Ιατρικής, ΔΠΘ
39. Αναστάσιος Αλαντζάς Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Βιοτεχνολογίας ΓΠΑ
40. Ανδρέας Γουδέλης Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Laboratoire de Physique Theorique et Hautes Energies, CNRS/Sorbonne Universite
41. Ανδρέας Δημόπουλος Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΠΕΔΔ ΕΚΠΑ
42. Ανδρεας Ελματζογλου Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Αιων δραματοθεραπεια
43. Ανδρέας Ζούπας Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
44. Ανδρέας Κυριακόπουλος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Οικονομικών Επίστημών ΕΚΠΑ
45. Ανδρέας Φανδρίδης Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Τμήμα Κοινωνιολογίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο
46. Ανδριανόπουλος Ιωάννης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Θεατρικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
47. Άννα Κατσίκη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Βιολογίας, ΕΚΠΑ
48. Άννα Κρινάκη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πολιτικής επιστήμης και Ιστορίας – Πάντειο Πανεπιστήμιο
49. Άννα Λάμπρου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ΕΜΠ
50. Αννα Μουρουτσου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Εκπα
51. Άννα Μπεκα Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Σχολή Ναυτιλίας και Βιομηχανίας, ΠΑΠΕΙ
52. Αντώνης Βουλγαρέλλης Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Ε.Κ.Π.Α.
53. Αντώνης Φλέγκας Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Ιστορίας & Αρχαιολογίας, ΕΚΠΑ
54. Απετροαιε Μάριος Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Μαθηματικό, Καποδιστριακο
54. Αποστολάκη Τιτίκα Αικατερίνη Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα Φιλολογίας, ΑΠΘ
55. Απόστολος Καψάλης Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Πάντειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής
56. Αργυριου Γιαννης Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΟΠΑ
57. Άρης Καφαντόγιας Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Οικονομικής και Κοινωνικής Ιστορία Πανεπιστήμιο Βιέννης
58. Άρης Λιανός Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια University of Copenhagen
59. Αριάδνη Μιχαλίτση Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
60. Αρχοντούλα Βαρβάκη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ, ΕΚΠΑ
61. Ασπασία Λυκουργιώτη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστήμιο Πατρων
62. Ασπασία Χαλκιαδάκη Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ-ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ
63. Αφροδίτη Καλογιάννη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
64. Βαγενά Κυριακή Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Ψυχολογία Πάντειο
65. Βάγια Βλαχομήτρου Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΕΜΠ
66. Βαλια Λιοντου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα μαθηματικων, University of Toronto
67. Βαρβάρα (Βέρα) Ξηρόπητα Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
68. Βαρβάρα Μανταίου Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Δημόσια Ιστορία ΕΑΠ
69. Βασίλης Ευαγγέλου Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Μαθηματικό ΕΚΠΑ
70. Βασίλης Κουτσουγερας Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
71. Βασίλης Μανουσάκης Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Ιστορίας και Αρχαιολογίας Πανεπιστήμιο Κρήτης
72. Βασίλης Πανοπουλος Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΕΜΠ
73. Βασιλική Απατζιδου Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τμήμα νομικής
74. Βασιλική Ατταρτ Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Αρχιτεκτονική Σχολή
75. Βασιλική Ξυδιά Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Βιολογικό Τμήμα Πανεπιστήμιο Πατρών
76. Βασιλικη Ρουμπινη Αργύρη Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Αρχιτεκτονικη Σχολη ΕΜΠ
77. Βάσω Κατσίκη Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
78. Βάσω Λύκουρα Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Μαθηματικών Πάτρας
79. Βαταβάλη Φερενίκη Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
80. Βίλλυ Μπελογιάννη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
81. Βιλυ Μυλωνα Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Αρχιτεκτονική ΕΜΠ
82. Βιόλα Μακρίνα Κώστη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ
83. Βλαχάβα Δάφνη Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Τμήμα οικονομικών επιστημών, ΕΚΠΑ
84. Βρογκιστινός Μιχαήλ Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΙΑΚΑ – Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
85. Γεωργακης Σπύρος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Ιατρική σχολή , πανεπιστήμιο Κρήτης
86. Γεωργαντζόγλου Μιλτιάδης Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Πανεπιστήμιο Πατρών
87. Γεωργία Λεοντοπούλου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα μηχανικών ορυκτών Πόρων Πολυτεχνείου Κρήτης
88. Γεωργία Μπέκα Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πανεπιστήμιο Κρήτης
89. Γεωργία Σαρικούδη Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
90. Γεώργιος Μάνθος Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Τμήμα Χημικών Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Πατρών
91. Γεώργιος Μαυροειδής Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Δημοσια Ιστορία – ΕΑΠ
92. Γεώργιος Μπάκας Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
93. Γεώργιος Πανταζίδης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Department of Physics and Astronomy, Aarhus University
94. Γιάννης Βαγγελοκώστας Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Φιλολογίας ΑΠΘ
95. Γιάννης Γιαννούλης Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια ΣΗΜΜΥ ΕΜΠ
96. Γιάννης Γονατίδης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης
97. Γιάννης Δημόπουλος Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ
98. Γιάννης Δηράκης Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Maastricht university, United Nations university – MERIT
99. Γιάννης Κανάκης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΣΗΜΜΥ ΕΜΠ
100. Γιάννης Κτενάς Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πάντειο Πανεπιστήμιο, τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας
101. Γιάννης Λιαγούρης Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Department of Computer Science, ETH Zürich
102. Γιάννης Νικολάου Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Πανεπιστήμιο Αιγαίου
103. Γιάννης Νίνος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Πολυτεχνείο Κρήτης
104. Γιάννης Νόρρα Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Universidad de Girona
105. Γιάννης Παπαδάκης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Queen Mary University of London
106. Γιάννης Παπαϊωάννου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΣΗΜΜΥ ΕΜΠ
107. Γιάννης Τζιάλλας Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Musicologie – Université Paris 8
108. Γιάννης Τσίκολης Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα Πολιτικών Επιστημών, ΑΠΘ
109. Γιάννης Χριστοδούλου Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Παν/μιο Αιγαίου – Τμήμα Πολιτιστικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας
110. Γιάννης-Άγγελος Τράντος Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ
111. Γιασεμή Μοριανού Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος, Πολυτεχνείο Κρήτης
112. Γιώργος Βελεγράκης Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
113. Γιώργος Γεωργαράκης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πολιτικής Επιστήμης, Columbia University & Sciences Po, Paris
114. Γιώργος Καλαμπόκας Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πολιτική Οικονομία ΕΜΠ
115. Γιώργος Καλογήρου Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Φιλολογία ΕΚΠΑ
116. Γιώργος Κεσίσογλου Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια ΕΚΠΑ
117. Γιώργος Κουκουφίκης Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Χαροκοπειο
118. Γιώργος Λ. Βλάχος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα European University Institute
119. Γιώργος Μαριάς Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πολιτική Επιστήμη, ΑΠΘ
120. Γιώργος Μήτσης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΗΜΜΥ ΕΜΠ
121. Γιώργος Παπαγκίκας Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ
122. Γιώργος Παππάς Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Ε.Κ.Π.Α Τμήμα Φυσικης
123. Γιώργος Πάτσιος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Hasselt University
124. Γιώργος Πισίνας Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Οικονομικών Επιστήμων, ΕΚΠΑ
125. Γιώργος Σαββίδης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Queen’s University, Ontario
126. Γιώργος Σοϊμοίρης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
127. Γιώργος Φελέκης Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια ΕΚΠΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
128. Γιωργος Χρηστιδης Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Τμημα Βιολογιας Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονικης
129. Γιώτα Σεχίδου Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια ΕΚΚΕ
130. Γκόντας Λάμπρος Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΙΑΚΑ – Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
131. Γλένη Αγγελική Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Ιατρική σχολή πανεπιστημίου Κρήτης
132. Γουλιέλμος Ορεστίδης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΕΜΠ
133. Γούναρη Σωτηρία Ισμήνη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
134. Γουσέτη Φωτεινή Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας
135. Γρηγόρης Γκουγκούσης Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Κοινωνική και Πολιτισμική Ανθρωπολογία, Πάντειο Πανεπιστήμιο
136. Γρηγορίου Πέτρος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Χημείας Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
137. Δανάη Κωτίδου Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα Ψυχολογίας, ΕΚΠΑ
138. Δανάη Ρώσσιου Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Τμήμα Βιοχημείας Βιοτεχνολογίας Παν. Θεσσαλίας, Λαρισα
139. Δανάη Σιδεράκου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
140. Δάφνη Χασούρου Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, ΕΚΠΑ
141. Δέσποινα Μαγκίρη – Σκουλούδη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΕΜΠ
142. Δέσποινα Παρασκευά- Βελουδογιάννη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, ΕΚΠΑ
143. Δέσποινα Τσιλίκη Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια ΜΠΔ Πολυτεχνείο Κρήτης
144. Δέσποινα Φαμελιάρη Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα Φαρμακευτικής, ΕΚΠΑ
145. Δημάκης Αντώνης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Ψυχολογίας Πάντειο Πανεπιστήμιο
146. Δήμητρα Αλιφιεράκη Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Βερολίνου
147. Δήμητρα Ευθυμίου Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας, Ιόνιο Πανεπιστήμιο
148. Δήμητρα Κεντριφυλλη Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Εθνικό και Καποδιστριακο πανεπιστήμιο Αθηνών
149. Δήμητρα Σταυρομητρου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πάντειο Πανεπιστήμιο
150. Δημήτρης Καλογιαννίδης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
151. Δημήτρης Κανάκης Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Niel Bohr Institute, University of Copenhagen
152. Δημήτρης Κάσσης Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Μεταδιδάκτορας Φυσικής Ωκεανογραφίας, Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών
153. Δημήτρης Κοπανάς Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
154. Δημήτρης Κρασάκης Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΗΜΤΥ Πανεπιστήμιο Πατρών
155. Δημήτρης Κυπριωτάκης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
156. Δημήτρης Μαριόλης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πάντειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας
157. Δημήτρης Μπάρκας Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πάντειο Πανεπιστήμιο
158. Δημήτρης Ντούρος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, ΕΚΠΑ
159. Δημήτρης Οικονομόπουλος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Universität Bonn
160. Δημήτρης Πέττας Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
161. Δημήτρης Πολυχρονιάδης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας – Πάντειο
162. Δημήτρης Πούλιος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ΕΜΠ
163. Δημήτρης Σεραφής Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Università della Svizzera italiana, Δρ. Παντειο Πανεπιστήμιο & University of Neuchatel
164. Δημήτρης Χαλαστάνης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
165. Δημήτριος Γεραλής Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Φυσικής Πανεπιστήμιο Πατρών
166. Δημήτριος Παναγιωτακόπουλος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
167. Δημοσθένης Χούπας Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Αρχιτεκτόνων Εθνικό Μετσοβιο Πολυτεχνείο
168. Διονύσης Χατζηδάκης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος Πολυτεχνείου Κρήτης
169. Δραγωτης Θύμιος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πατρών
170. Δρακουλακης Χαραλαμπος Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Ιστοριας αρχαιολογιας Πανεπιστημιο κρητης
171. Εβίτα Δανδάλη Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης
172. Ειρήνη Δούνα Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα βιοχημείας και βιοτεχνολογίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
173. Ειρήνη Ηλιοπούλου Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Παντειο Παν/μιο
174. Ειρήνη Θάνου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Βιολογίας, ΕΚΠΑ
175. Ειρηνη Σφουγκατακη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Ιατρικη Σχολη, ΕΚΠΑ
176. Ειρήνη Τζοβάρα Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Ιατρικής, ΕΚΠΑ
177. Ειρήνη-Εριφύλη Τζέκου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
178. Ελένη Θεοτοκάτου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΕΜΠ, Σχολή Αρχιτεκτόνων
179. Ελένη Μπάντιου Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Γλωσσολογίας, ΑΠΘ
180. Ελενη Παπαποστολου Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΠΤΔΕ. ΕΚΠΑ
181. Ελένη Τριανταφυλλοπούλου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Humboldt Universitaet zu Berlin
182. Ελένη Φουντουλάκη Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ
183. Ελευθερία Παπαστεφανάκη Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια ΦΠΨ, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
184. Έλια Αλεξίου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Διεθνές Δίκαιο – Université Paris II
185. Ελισάβετ Τσέκερη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος, Πολυτεχνείο Κρήτης
186. Έμμυ Καρίμαλη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ
187. Ερμιόνη Τσαρνά Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Τμημα Ιατρικης, ΕΚΠΑ
188. Ερμόλαος Καρακλίδης Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Πανεπιστήμιο Κρήτης, τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας
189. Εύα Πολίτου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πανεπιστήμιο Τορόντο
190. Ευαγγελια Κατσιφου Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια The London School of Economics and Political Science
191. Ευάγγελος Καρατζής Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια ΠΜΣ Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο
192. Ευάγγελος Χρήστου Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Τμήμα Ιατρικής, ΕΚΠΑ
193. Εύη Παπατζανή Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΕΜΠ
194. Εύη Χριστοδούλου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Χημείας, ΑΠΘ
195. Ευθαλία Καβύρη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ΕΜΠ
196. Ευσταθία Παλιοτζήκα Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Φιλολογία Α.Π.Θ.
197. Ευτυχία Γεωργούλια Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, Πάντειο
198. Έφη Γαρίδη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΕΚΠΑ, Τμήμα Αγγλικης Γλώσσας και Φιλολογίας
199. Έφη Παπαπαύλου Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια BOKU Universität Wien
200. Ζαμπέτα Καλογεροπουλου Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Πανεπιστημιο Κρητης
201. Ζαφειρόπουλος Χάρης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΕΛΚΕΘΕ, Πανεπιστήμιο Κρήτης
202. Ζωή Κόκκα Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
203. Ηλέκτρα Καλαϊτζοπούλου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Βιολογικό, πανεπιστήμιο Πατρών
204. Ηλεκτρα Κανελλου Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια ΕΦΠ Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνων
205. Ηλιανα Ατσαλακη Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Ι-Α Πανεπιστημιο Κρητης
206. Ηρακλής Μπεκιάρης Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών, Πανεπιστήμιο Κρήτης
207. Θανάσης Γαλανάκης Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Φιλολογία, ΕΚΠΑ
208. Θανάσης Δημάκας Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Πολιτικών επιστημών Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
209. Θανασης Μπετας Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Ιστοριας-Αρχαιολοφιας Παν/μιο Ιωαννινων
210. Θάνος Ανδρίτσος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
211. Θανος Ταγαρης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΣΗΜΜΥ ΕΜΠ
212. Θεμιστοκλής Λιανός Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Ιστοριας και Αρχαιολογιας, Πανεπιστήμιο Κρήτης
213. Θεοδώνη Παναγιώτα Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια NYU
214. Θεοδώρα Σολοβού Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
215. Θεόδωρος Λάμπρος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πανεπιστήμιο Ιωαννινων
216. Θεόδωρος Πολίτης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ΕΜΠ
217. Θεοφιλάτος Δημήτρης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Ιατρική Σχολή Πανεπιστημιο Κρητης
218. Θωμάς Λεριάς Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια ΕΜΠ
219. Θωμάς Μάνθιος Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΠΜΣ Οικονομικής Επιστήμης ΕΚΠΑ
220. Θωμοπούλου Μαργαρίτα Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμημα Βιοτεχνολογίας Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
221. Ιάσονας Σκουλάς Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
222. Ιλόνα Συμεωνίδου Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Δ.Π.Θ.
223. Ισμήνη Γάτου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
224. Ισμήνη-Νικολέτα Μαθιουδάκη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Παντειο πανεπιστημιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών – Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας
225. Ιωάννα Καζάκου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΕΚΠΑ
226. Ιωάννα Μπαρτσίδη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Université Nanterre – Paris 10
227. Ιωάννα Μπαρτσίδη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Υποψήφια Διδάκτορας Φιλοσοφίας, Université Nanterre Paris X
228. Ιωάννης Μυλωνέλης Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Θεολογίας Α.Π.Θ.

229. Ιωάννης Χ. Δρίβας

Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης

230. Καββαδία Βασιλική Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΕΑΠ
231. Καββαδία Φωτεινή Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΦΠΨ ΕΚΠΑ
232. Καίτη Πάπαρη Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, ΕΚΠΑ
233. Καλαμπάκα Κατερίνα Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
234. Καλέσιος Θωμάς Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πανεπιστήμιο Κρήτης
235. Καλλιόπη Βασιλάκη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης
236. Καλλιόπη Κατσικαβέλη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ΕΜΠ
237. Καλτσογιάννη Αποστολία Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας Πανεπιστήμιο Κρήτης
238. Καποκακης Αλκης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Ιστοριας και αρχαιολογιας, Κρητη
239. Καραγεώργη Άννα Μαρία Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
240. Καραγιάννης Ηρακλής Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Κοινωνική Ανθρωπολογία, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
241. Καράλη Χρυσή Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα μαθηματικό Σχολή θετικών επιστημών Απθ
242. Καραλής Ιωάννης Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια πολιτικών επιστημών ΑΠΘ
243. Καραμπέλη Μαρία Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Ιατρικής ΕΚΠΑ
244. Καρασάββας Δημητριος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Εθνικο και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
245. Καρλή Χριστίνα Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Τμήμα Βιολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης
246. Κατερίνα Καρκανοραχάκη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος, Πολυτεχνείο Κρήτης
247. Κατερίνα Σεργίδου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πάντειο Πανεπιστήμιο και Universidad del pais Vasco
248. Κατερίνα Στρατήγη Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμημα Αρχιτεκτονικης Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
249. Κατερίνα Χριστοφοράκη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ΕΜΠ
250. Κατσιγιάννης Αλέξανδρος Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου
251. Κατσικη Ηλέκτρα Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Παντειο
252. Κατσινής Δημήτριος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Φυσικής, ΕΚΠΑ
253. Καφάση Αθανασία Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Ιατρικής, ΕΚΠΑ
254. Κλάρα Κύρου Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Οικονομικών Επιστημών ΠΑΜΑΚ – Νομική ΑΠΘ

255. Κλήμης Λαζαρίδης

Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα

ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

256. Κοντούδακης Νικόλαος Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων – Γ. Π. Α.
257. Κοσκολετος Σωτήρης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Γεωγραφίας Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
258. Κοσυφολόγου Αλίκη Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Διδάκτορας Πολιτικής Επιστήμης και Κοινωνιολογίας, Συμβασιούχος διδάσκουσα, Ερευνήτρια
259. Κούλος Δημήτρης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΜΠΔ, Πολυτεχνείο Κρήτης
260. Κουτσανδρέα Νέλη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Αρχιτεκτονικη, ΕΜΠ
261. Κτιστάκης Μάνος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
262. Κυριακή Κλοκίτη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΕΚΠΑ
263. Κυριακή Παυλίδου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Freie Universität Berlin
264. Κυριάκης Βασίλειος Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Θεολογική- Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
265. Κυριακίδη Σοφια Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Χημείας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
266. Κυριάκος Διονύσιος Μποτώνης Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΠΜΣ Συμβουλευτικής Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
267. Κυριάκος Μελίδης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Κοινωνιολογία, Friedrich-Schiller-Universität Jena
268. Κυριάκος Φυτάκης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne
269. Κωνσταντίνα Δούκα Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ΕΜΠ
270. Κωνσταντίνα Θεοδώρου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ΕΜΠ
271. Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Πανεπιστημιο Πατρών
272. Κωνσταντίνα Λιάκου Ζάρδα Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια ΤΡΑΠΕΖΙΚΉ ΛΟΓΙΣΤΙΚΉ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΟΙΣΤΗΜΙΟ
273. Κωνσταντίνος Αποστολίδης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
274. Κωνσταντίνος Βαρελάς Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα CMAP, Ecole Polytechnique
275. Κωνσταντίνος Δημολιός Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε., Α.Π.Θ.
276. Κωνσταντίνος Ζαφείρης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Γεωγραφίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
277. Κωνσταντίνος Κουδουνάς Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια University of Tours
278. Κωνσταντίνος Λαμπράκης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας, Πάντειο
279. Κωνσταντίνος Μπακογιάννης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΗΜΜΥ, ΕΜΠ
280. Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ

281. Κωνσταντίνος Παπαδάκης

Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα

Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ΕΜΠ

282. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών, Ε.Μ.Π.
283. Κωνσταντίνος Προμπονάς Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια ΕΚΠΑ
284. Κωνσταντίνος Τσαμης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Μαθηματικών Πανεπιστήμιο Πατρών
285. Κωνσταντίνος Τσιούπης Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Γλωσσική Εκπαίδευση για Μετανάστες και Πρόσφυγες του ΕΑΠ
286. Κωνσταντίνος Φουρίκος Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ, ΕΚΠΑ
287. Κώστας Βουρεκάς Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ
288. Κώστας Γούσης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα University of Roehampton
289. Κώστας Πετράκος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Αρχιτεκτονική ΕΜΠ
290. Κώστας Φαγογένης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Κοινωνιολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης
291. Κωστής Μασούρας Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ
292. Κώτσης Αθανάσιος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Ιστορίας και αρχαιολογίας. Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
293. Λαζαρίδου Μαρία Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΑΠΘ
294. Λάμπρος Φραντζεσκακης Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια UC Berkeley
295. Λευτέρης Παύλου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
296. Λεωνίδας Μαρούλης Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Βιολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης
297. Λιανός Παναγιώτης Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Μεταπτυχιακό Εικαστικών Τεχνών ΑΣΚΤ
298. Λιλιάννα Σανταβά Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, ΕΜΠ
299. Λινάρδου Αλεξάνδρα Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Αρχιτεκτονική ΕΜΠ
300. Λιώση Αγγελική Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
301. Λουκάς Τριάντης Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ
302. Λουκία Κοτρωνάκη Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Πάντειο Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Κρήτης
303. Λουκία Τσαφούλια Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμημα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ΕΜΠ
304. Μαθιουδάκη Αγγελική Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
305. Μαίρη Χατζηελευθερίου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ESPCI Paris
306. Μακρίδη Ευδοκια Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Ιστορία και φιλοσοφία της επιστήμης,Σχολή Θετικών επιστημων,ΕΚΠΑ
307. Μαλλιάρης Μαργαρίτης Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Τμήμα Φιλοσοφίας FU Berlin
308. Μανάβη Στέλλα-Ευτυχία Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Χημικών Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Πατρών
309. Μάνθος Σαριδάκης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΔΠΘ
310. Μανούκας Δημήτρης Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, Πάντειο
311. Μανουρα Μαρια-Ελενη Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Πανεπιστήμιο Κρητης
312. Μανώλης Πλουμίδης Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας
313. Μανωλούκου Εμμανουέλα Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Φυσικης ΕΚΠΑ
314. Μαργαριτα Βιτοροπουλου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Ημμυ εμπ
315. Μαργαρίτη Ελπίδα Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Οικονομικό ΕΚΠΑ
316. Μάρθα Βασίλη Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Ιστορικό Αρχαιολογικό Πανεπιστήμιο Κρήτης
317. Μαρία Αλεμπάκη Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας & Ανάπτυξης – Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
318. Μαρία Βελαώρα Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
319. Μαρία Κακογιάννου Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα Πληροφορικής/ Πανεπιστήμιο Πειραιά
320. Μαρία Καρδουλάκη Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Τμήμα Κοινωνιολογίας , Πανεπιστήμιο Κρήτης
321. Μαρία Κουκουριτάκη Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Βιολογικών εφαρμογών και τεχνολογιών Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
322. Μαρία Μαργώση Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, ΕΚΠΑ
323. Μαρία Μίχου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΕΜΠ, Σχολή Αρχιτεκτόνων
324. Μαρία Μπάστα Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Φιλολογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών
325. Μαρία Νεφέλη Γιαννάκη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης, Πάντειο Πανεπιστήμιο
326. Μαρία Παπαδοπούλου Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Εθνικο και Καποδιστριακο Πανεπιστημιο Αθηνων Τμημα Δημοτικης εκπαιδευσης
327. Μαρία Σακελλαρίου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Α.Π.Θ.
328. Μαρία Τζελάτη Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Κοινωνιολογία, πανεπιστημιο Κρήτης
329. Μαρία Χατζηνικολάου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΑΠΘ
330. Μαρία Χατζοπούλου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Αρχιτεκτονική ΕΜΠ
331. Μαριάνθη Γαλάτεια Νικολούλια Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια University of Leiden
332. Μαριάνθη-Ελένη Διαμαντοπούλου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ
333. Μαριάννα Σκιπητάρη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Βιολογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών
334. Μαριλένα Γάτσιου Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Aarhus University
335. Μαριλένα Καρρά Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα υποψήφια διδάκτορας Παντείου Πανεπιστημίου και Université Toulouse 2 – Jean Jaurès
336. Μαριλένα Μαντέλα Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμ. Φυσικής ΕΚΠΑ
337. Μαρίνα Μπουρτούλη Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία – Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
338. Μαρίνα Χριστοδούλου Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείο Κρήτης
339. Μαριος Αυγερης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΕΜΠ
340. Μαρκάτης Ελευθέριος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Τμήμα Ιατρικής
341. Ματίνα Ρούσσου Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα Βιολογίας ΕΚΠΑ
342. Ματίνα Ρούσσου Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Uppsala university, Sweden
343. Μαχαίρας Ευθύμιος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πανεπιστήμιο Κρήτης Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας
344. Μάχη Μαρουδα Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Ιόνιο Πανεπιστημιο
345. Μελίνα Αικατερίνη Καλφαντή Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
346. Μελίνα Πατσώνη Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια TU Dresden
347. Μέντε Μελπομένη Σοφία Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Βιολογία Πανεπιστήμιου Κρήτης
348. Μερμίγκης Παναγιώτης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Χημικών Μηχανικών Πανεπιστημίου Πατρών
349. Μερόπη Μαρή Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Πανεπιστήμιο Κρήτης
350. Μηλιορδος Δημητριος Ευαγγελος Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Γεωπονικο Πανεπιστημιο Αθηνων
351. Μηλιώνη Δήμητρα Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια ΙΜΒΒ, ΙΤΕ
352. Μιχαήλ Χριστοδούλου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Ehess, Paris
353. Μιχαηλίδου Σοφία Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Ιατρική, ΕΚΠΑ
354. Μιχάλης Σάμαρης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Διοίκησης Επιστήμης και Τεχνολογίας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
355. Μιχάλης Ταστσόγλου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ, ΕΚΠΑ
356. Μοίρας Λεωνίδας Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών
357. Μουγιακάκος Σταύρος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Paris-Saclay, IPhT
358. Μουράτ Ισσί Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Πανεπιστήμιο Κρήτης
359. Μπάλλιος Δημήτρης Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΙΦΕ – ΕΚΠΑ
360. Μπάλτσου Γεωργία Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πληροφορική ΑΠΘ

361. Μπάρτζος Βαγγέλης

Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα

Τμήμα Πληροφορικής ΕΚΠΑ

362. Μυρσίνη Μαυραντώνη Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΑΠΘ
363. Μυρτώ Σμυρίλιου – Ζέρβα Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Βιολογικό Πάτρας
364. Μυρτώ Στενού Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Αρχιτεκτονική, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
365. Μυρτώ Τουργελη Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Πανεπιστημιο Αιγαιου
366. Μυρτώ Τσικνιά Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια ΓΠΑ
367. Μυρτώ Χαβιαρά Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πάντειο Κοινωνική Ανθρωπολογία
368. Ναντινα Βγοντζα Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα New York University
369. Ναρινα Σουβατζιδου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Σχολη Αρχιτεκτονων ΕΜΠ
370. Ναταλία Νάτσικα Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ
371. Νίκη Βαχαβιώλου-Καπράνου Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα Φαρμακευτικής, ΕΚΠΑ
372. Νικόλαος Βρύζας Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΑΠΘ
373. Νικόλαος Γεώργιος Συκάς Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα University of Manchester Metropolitan
374. Νικόλαος Κάνιστρας Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα Επιστήμης των Υλικών Πανεπιστήμιο Πατρών
375. Νικόλαος Μάσιος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Βιέννης
376. Νίκος Βασιλόπουλος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο
377. Νίκος Δημητρίογλου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Σχολή Χημικών Μηχανικών, ΕΜΠ
378. Νίκος Ισμυρνίογλου Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, ΕΚΠΑ
379. Νίκος Καλογερής Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΕΚΠΑ, Οικονομικών Επιστημών
380. Νικος Καστρινακης Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Συγχρονης ιστοριας.τμημα ιστοριας και αρχαιολογιας.πανεπιστημιο κρητης
381. Νίκος Κατσουλάκος Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο – Μετσόβιο Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας
382. Νίκος Λεωνιδάκης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Ιστορίας-Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης
383. Νίκος Μαντέλας Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, ΕΚΠΑ
384. Νίκος Μελίστας Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Ιστορίας & Αρχαιολογίας, Παν. Κρήτης
385. Νικος Παλληκαρακης Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια ΕΜΠ
386. Νίκος Ποντης Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΕΚΠΑ
387. Νίκος Σανταβάς Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΔΠΘ
388. Ντανα Παπαχρηστου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Ιονιο Πανεπιστημιο & Paris 8 Vincennes St. Denis
389. Ξένια Διδυμιώτη-Βεντούρη Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα Φαρμακευτικής, ΕΚΠΑ
390. Ξενιά Μαρία Ιωάννα Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΕΤΔΑ, ΓΠΑ
391. Ξένια Παπαδέα Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Βιολογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών
392. Οδυσσέας Πιπεραγκας Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
393. Όλγα Λαφαζάνη Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Τμήμα Γεωγραφίας, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
394. Όλγα Μούτσιανου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών Ε.Α.Π
395. Όλγα Τσάρνα Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΠΜΣ Τοξικολογίας τμήμα βιοχημείας και βιοτεχνολογίας πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
396. Ολύβια Τζιουβάρα Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Ιατρικής, ΕΚΠΑ
397. Ορέστης Διδυμιώτης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, ΕΚΠΑ
398. Ορέστης Λάγκας Νικολός Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
399. Ορφέας Α. Ξανθούλης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πολιτισμική Τεχνολογία και Επικοινωνία/ Πανεπιστήμιο Αιγαίου
400. Ορφέας Πρωτοψάλτης Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, ΕΚΠΑ
401. Παΐδα Μελπομένη Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Ιατρική Α.Π.Θ
402. Παναγιώτα Στάππα Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα Βιολογίας Πανεπιστήμιο Πατρών
403. Παναγιωτακοπούλου Ελένη Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΕΚΠΑ ΘΠΑΕΕ
404. Παναγιώτης Δεβελέκος Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΕΚΠΑ Νομική
405.
406. Παναγιώτης Διδάχος

Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα

Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Πάντειο Πανεπιστήμιο

407. Παναγιώτης Κοροντζής Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Πάντειο Πανεπιστήμιο
408. Παναγιώτης Μπέλλος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΕΚΠΑ, Τμήμα φυσικής
409. Παναγιώτης Τουμάσης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΗΜΜΥ ΕΜΠ
410. Παναγιωτοπούλου Σταυρούλα Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Πατρών
411. Πάνος Τίγκας Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
412. Πάνος Χαραλαμπόπουλος Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια University of Copenhagen, Niels Bohr Institute
413. Παντελής Προμπονάς Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα ΙΑΚΑ, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
414. Παπαδήμας Λάμπρος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΠΤΔΕ – Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
415. Παπαδοπούλου Ειρήνη Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια ΑΠΘ
416. Παπαμάρκου Φένια Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού- Πάντειο Πανεπιστήμειο
417. Παπαναστασίου Θεοδώρα Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Université Grenoble Alpes
418. Παρασκευάς Γιαννείος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Φυσικής – Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
419. Παρασκευή Τασσοπούλου Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Charité – Universitätsmedizin Berlin
420. Παρασκευη Τζουμερκα Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Clinical psychology Εast London
421. Παρασκευή Τσιολάκη Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Dept Biochemistry & Biophysics, UCSF
422. Πασσαλίδης Στέλιος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Sorbonne Université
423. Παύλος Κρανάς Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Universidad Politecnica de Madrid, ΗΜΜΥ ΕΜΠ
424. Παύλος Μούλιος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πάντειο Πανεπιστήμιο
425. Πένη Γαλάνη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Ιατρικής, ΕΚΠΑ
426. Πέτρος Καστρινάκης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης
427. Πλωμαριτη Χριστινα Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Ιατρικη ΑΠΘ
428. Πολυξένη Συμεωνίδου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας-Δημοκρίτειο Παν/μιο
429. Πολυχρόνης Καράμπελας Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Πολιτικών Επιστημών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
430. Πριόβολου Αναστασία Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Αξιοποίηση φυσικών πορων
431. Πρωτοψάλτη Παναγιώτα Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Ιστορίας, Ιόνιο
432. Ράπτης Παναγιώτης Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Ινστιτούτο Ερευνών Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης , Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
433. Ραφαέλα Πάνου Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, Πάντειο
434. Ρεμπούτσικα Εύη Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών- Παν. Πειραιώς
435. Ρόζα Μπαρότση Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Ιταλικό Ίδρυμα Ερευνών
436. Ρώτας Ρένος Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΕΜΠ
437. Σαλώμη Χατζηβασιλείου Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Αρχιτεκτονική Σχολή ΕΜΠ
438. Σανταβά Λιλιάννα Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ΕΜΠ
439. Σανταβάς Νικόλαος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης ΔΠΘ
440. Σέργιος Στριγκλόγιαννης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Σχολή Αρχ.Μηχ. Ε.Μ.Π
441. Σιδέρης Δημήτρης Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Πληροφορικής ΕΚΠΑ
442. Σιματη Ανδριανή Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Κοινωνική Ανθρωπολογία και Ιστορία
443. Σιμάτου Αθηνά Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πάντειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού
444. Σοφία Γρηγοριάδου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Κοινωνική Ανθρωπολογία, Πάντειο Πανεπιστήμιο
445. Σοφία Μαμαλη Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια ΠΤΔΕ ΕΚΠΑ
446. Σοφία Τσάδαρη Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ
447. Σοφία Τσιώλη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, ΕΚΠΑ
448. Σοφία Τσουρινάκη Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ, ΕΚΠΑ
449. Σπαθαρακης Δημητριος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Ηλεκτρολογων Μηχανικων και Μηχανικων Υπολογιστων , ΕΜΠ
450. Σπυριδούλα Κοντογιάννη Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Κοινωνιολογία, Πανεπιστήμιο Κρήτης
451. Σπυριδων Χαυλης Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Institute of Computer Science – FORTH
452. Σπύρος Δρίτσας Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Ιατρικη Σχολή ΕΚΠΑ
453. Στάθης Αβραμιώτης Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών, Ε.Μ.Π.
454. Στάθης Κοντός Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΤΕΙΟ
455. Στάθης Λαγός Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
456. Σταμάτης Τσούμαρης Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
457. Σταματοπούλου Έλενα Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Θεάτρου ΑΠΘ
458. Σταυρόπουλος Ευαγγελος Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Πανεπιστήμιο Αθηνών
459. Σταύρος Πλυμάκης Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης
460. Σταυρούλα Βασιλοπούλου Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας – ΕΚΠΑ
461. Σταυρούλα Διαμαντή Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών Πανεπιστήμιο Κρήτης

462. Στέλλα Μπάμπη

Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια

Οδοντιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ

463. Στέφανος Βλάχος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Ιατρικής, ΕΚΠΑ
464. Στέφανος Γιαρέμης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Φυσικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
465. Στέφανος Ιωαννίδης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Ιστορίας Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ
466. Στέφανος Ρέγκας Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πολιτικών Επιστημών, Αριστοτέλειο
467. Στυλιανός Κανελλόπουλος Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια TU Delft
468. Συραγώ Σπανού Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμ. Βιολογιας, Παν. Κρήτης
469. Σωτήριος Παπαδόπουλος Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
470. Τατίδου Σοφία Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Πολιτικών Επιστημών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
471. Τιμόκλεια Ψαλλιδάκη Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ΕΜΠ
472. Τομάρας Ανάργυρος Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Τμήμα Βιολογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών
473. Τριβήλου Χρυσούλα Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Αρχιτεκτονων ΕΜΠ
474. Φαίδων Μουδόπουλος Αθανασίου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ
475. Φανή Τσιτούρα Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Τμήμα Βιολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)
476. Φάνης Ζαχαράτος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΔΕΑΠΤ – ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
477. Φιλύρα Βλαστού Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Ε.Μ.Π.
478. Φούφας Νίκος Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας
479. Φώτης Κανταρτζής Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστοριας – Πάντειο Πανεπιστήμιο
480. Φώτιος Αναγνωστόπουλος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Φυσικής
481. Χαρά Καραγιαννάκη-Μιχάλογλου Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο
482. Χαρά Κούκη Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Ελληνικό ανοικτό πανεπιστήμιο
483. Χαρά Τρυπάκη Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
484. Χαρά Χαρσού Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια Πανεπιστήμιο του Όσλο
485. Χαράλαμπος Ζάχαρης Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
486. Χαρούλα Βλάτα Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια ΙΤΕ ΙΜΒΒ
487. Χρήστος Αβραμίδης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο
488. Χρήστος Ανδριανόπουλος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Centre de recherches historiques
489. Χρήστος Γεώργιος Κρητικός Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ
490. Χρήστος Μάλλιος Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών Πανεπιστημίου Πατρών
491. Χρήστος Σταυρακάκης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΕΜΠ
492. Χρήστος Τσάμης Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Φιλολογία Πατρών
493. Χρήστος Χρυσανθόπουλος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, Πανεπιστήμιο Πατρών
494. Χριστινα Βασιλοπουλου Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Σχολη Αρχιτεκτονων Μηχανικων, ΕΜΠ
495. Χριστίνα Μπότσου Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
496. Χριστίνα Ραφτοπούλου Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ΕΜΠ
497. Χριστοδουλόπουλος Ζάχος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα ΣΕΜΦΕ, ΕΜΠ
498. Χρίστος Τουλιάτος Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημιου Πατρων
499. Χρύσα Ζουμάκη Μεταπτυχιακός/η Φοιτητής/τρια Ιστορίας και αρχαιολογιας , Πανεπιστήμιο Κρήτης
500. Alex Mirtchev Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών Πανεπιστημίου Πατρών
501. Marianna Kontos Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Τμήμα Αρχιτεκτονικής, Université Paris Nanterre
502. Ihab Shabana Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου – Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών σχέσεων
503. Giovanni Villanti Υποψήφιος/α Διδάκτορας/ισσα Ιστορίας και αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ

504. Σταματή Μαγαλιού, Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια ΠΤΔΕ Δυτ. Μακεδονίας, Διδακτική των μαθηματικών